Handbal

Pumni şi picioare la Constanţa - Dinamo, la handbal!

FOTO: Marian Muscalu, Telegraf Constanţa

Articol de Marian Ursescu  —  luni, 11 noiembrie 2013

Derbyul etapei a 8-a a degenerat în minutul 50, cînd jucătorii s-au încăierat pe teren. S-au împărţit lovituri de-o parte şi de alta


Neînvinse pînă în etapa a 8-a, campioana HCM Constanţa şi Dinamo s-au întîlnit aseară, pe Litoral. Gazdele au condus de la început până la final, cîştigînd clar derbyul: 35-23. Mai mult, pe final campionii au făcut spectacol, marcînd din piruete şi din aeriene.

În minutul 50 al partidei însă, disputa a degenerat. Jucătorii celor două echipe s-au luat la bătaie şi şi-au împărţit cu dărnicie pumni şi picioare. Totul a început de la un duel mai tare între dinamovistul Savenco şi constănţeanul Novanc. În meleul format, Toma a sărit să-l lovească pe Savenco, dinamovistul apărat de Costel Manea şi secundul Ionel Ene. După mai bine de cinci minute de îmbrînceli şi parlamentări, spiritele s-au liniătit. Novanc şi savenco au văzut cartonaşul roşu, iar Toma o eliminare de două minute.

Constanţa a revenit pe primul loc prin această victorie, egalînd Potaissa Turda în clasament, cu 20 de puncte. Dinamo a căzut pe 3, la trei lungimi distanţă.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.