Nationala

Stelea îi desfiinţează pe puştii Stelei: "Iancu are optica lui în privinţa naţionalei, Stanciu nu e motivat la tineret!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 11 noiembrie 2013

Bogdan Stelea, selecţionerul echipei de U21 a României, a explicat, într-o conferinţă de presă, motivele pentru care steliştii Gabi Iancu şi Nicuşor Stanciu nu sînt convocaţi pentru meciul cu Germania.


"Iancu nu a făcut absolut nimic care să-mi demonstreze că vrea ceva şi că s-a schimbat. El are optica lui în ceea ce priveşte echipa naţională, iar eu nu îmi doresc jucători cu o astfel de atitudine aici.

În ceea ce îl priveşte pe Stanciu, nu mi se pare în momentul de faţă foarte motivat pentru echipa naţională de tineret. Poate ar fi mult mai motivat dacă ar fi convocat la naţionala mare, dar pentru cea de tineret nu îl văd motivat", a spus Bogdan Stelea.

Naţionala de tineret a României va evolua pe 19 noiembrie, de la ora 19.00, pe Stadionul Marin Anastasovici din Giurgiu, într-o partidă contînd pentru calificarea la turneul final al Campionatului European "Under 21".

Citeşte şi:
*** VIDEO Evadarea lui Iancu! » Ce s-a întîmplat cu adevărat în cantonamentul naţionalei înainte de meciul cu Muntenegru

*** Motivul pentru care Stanciu a fost trecut pe lista neagră de Stelea


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.