Liga 1

VIDEO Thriller live » Oţelul a fost campioana ratărilor în meciul cu ACS Poli, scor 0-1

Meci viu aseară în Banat, iar șansa i-a mîngîiat pe timișoreni, care s-au trezit la timp și-au fost eficienți la singura fază periculoasă în careul advers

Articol de Eduard Apostol  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Germanul Lienen a avut aseară un debut de coşmar pe Bega, echipa sa ratînd în valuri, inclusiv două bare, iar Timişoara a lovit letal în prelungiri prin şiretul Szekely.

Ce debut de groază pentru Ewald Lienen! Primul meci în România al neamţului a fost decis în prelungiri. După o fază fixă, un heirup al lui Scutaru, urmat de Şeroni, imprecizia lui Cooper, Brăneţ a respins în bară, iar Szekely a speculat nemilos din careul mic, marcînd al 9-lea său gol în campionat. A fost singura ocazie mare a bănăţenilor, iar gazdele n-au iertat.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Fostul secund, de acum două decenii, al lui Jupp Heynckes şi-a notat încontinuu în agenda sa albă. Şi-a pus mîna în cap, a ros pixul, văzînd cum elevii săi au ratat ocazii după ocazii. Henrique (5) a profitat de eroarea lui Şeroni şi-a trimis balonul cu boltă, de la 35 de metri, dar bănăţenii au simţit doar glonţul pe lîngă vinclu. Bara a fost aliatul gazdelor, cînd Marquinhos (44) a zgîlţîit-o cu un şut bombă de la 25 de metri.

Şi Henrique (62) a fost blocat de bară, tot ea! Gavrilă (66) a tras în plasa laterală, apoi, imediat, Cooper era să dea golul etapei, Kirev avînd o deviere providenţială. Apoi, bulgarul s-a trezit pe la 20 de metri de buturile sale, Şeroni salvînd aproape de linia porţii şutul lui Iorga (74). Bănăţenii s-au trezit în ultimele cinci minute, oferindu-i o noapte de coşmar neamţului Lienen.

"Păr alb nu-mi mai pot scoate astfel de meciuri, că sînt chel! Dar am crezut în victorie şi determinarea ne-a adus victoria" (Aurel Şunda, antrenor ACS Poli)

"E groaznic să pierzi astfel! Oribil! Am dominat, meritam victoria, am avut posesia, organizare, trebuia să marcăm cel puţin două goluri. Timişoara n-a avut aproape nimic şi-a învins" (Ewald Lienen, antrenor Oţelul)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.