Liga 2

Cere falimentul clubului » Surdu nu-i iartă pe rapidişti: "Îmi vreau banii!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 12 noiembrie 2013

Unul dintre jucătorii care au de recuperat bani mulţi de la Rapid, Romeo Surdu, nu ia în calcul varianta de a renunţa la restanţe pentru a ajuta clubul să supravieţuiască.

Dacă planul de redresare pus la punct de rapidişti va fi aprobat, jucătorii vor mai primi maximum 10% din restanţele financiare.

"Cum să renunţ la bani? Pentru aia am muncit, pentru aia am fost înjurat, nu am cum să renunţ la acei bani! Sînt dispus să fac orice concesie, dar să fiu plătit. Pînă la urmă, de asta am fost dat afară. Mi-a fost reziliat contractul şi nu m-am ales cu nici un ban pe un an de zile", a spus Surdu pentru DigiSport.

Jucătorul lui FC Braşov pune vina pe pe foştii conducătorii din Giuleşti pentru situaţia în care a ajuns Rapid:

"Din cauza mea a intrat Rapid în impas? Păi au fost care au cîştigat 4-500.000 de euro şi nu au avut nici o performanţă. Cu mine, de bine, de rău, au intrat în grupele Europa League, au jucat o finală de Cupă şi după aceea s-a distrus, pentru că aşa s-a vrut de sus".

Pe 18 noiembrie, planul de reorganizare al Rapidului va fi supus aprobării tuturor celor care au bani de luat de la Rapid, iar pe 22 noiembrie va trebui aprobat de Tribunal.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.