Nationala

Fanii României au tot mai multe probleme în Grecia: "Federaţia trebuie să facă ceva!"

Articol de Justin Gafiuc  —  miercuri, 13 noiembrie 2013

Tricolorii au fost aşteptaţi la aeroportul din Atena de aproximativ 30 de oameni, care s-au făcut bine auziţi.

Aceştia sînt extrem de încrezători în şansele echipei lui Piţurcă de a merge la Mondiale şi chiar au dat un pronostic: "Facem 1-1 aici şi 0-0 la Bucureşti".

Touşi, fanii sînt nemulţumiţi de felul în care s-au distribuit biletele rezervate românilor pe "Karaiskakis".

"A fost o bătaie de joc. Au dispărut de pe site în doar 9 minute. La scurt timp au apărut pe diferite site-uri, la preţuri de 5-6 ori mai mari.

Chiar am vorbit cu un băiat care vindea biletele şi mi-a zis că are pe cineva în Federaţie şi are vreo 50 de bilete la suprapreţ.

Sînt mulţi români care au fost nevoiţi să îşi ia bilete în zonele grecilor şi va trebui să ne abţinem dacă va marca România", a povestit unul dintre suporteri pentru GSP.ro.

Marea temere a Românilor care şi-au cumpărat bilete prin filiera grecească e aceea că ar putea să nu fie lăsaţi să intre pe stadion, pentru că la intrarea pe "Karaiskakis" vor fi nevoiţi să prezinte buletinul.

Fanii cer Federaţiei Române de Fotbal să poarte un dialog cu cea greacă pentru ca, în mod excepţional, românii care şi-au luat bilete în zonele grecilor să fie lăsaţi în sectorul rezervat fanilor tricolorilor.




Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.