Liga 1

Cele mai tari reacţii ale oamenilor de fotbal după rocada Mitică-Gino: "Opa! Şeful de la brutărie a rămas fără pălărie" :)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 14 November 2013

Oameni de fotbal şi preşedinţii cluburilor din Liga 1 care l-au ales pe Gino Iorgulescu şef la LPF au comentat schimbarea importantă din fotbalul românesc.

"Nu e nimeni veşnic. Să sperăm că Gino Iorgulescu va conduce Liga cu mînă forte. Să fie înţelept şi să analizeze bine lucrurile. Nu trebuie să se lase influenţat de nici un preşedinte de club", a spus la Fotbal Club, pe DigiSport, Dinu Gheorghe, preşedinte Astra.

Valeriu Argăseală, preşedinte Steaua:
"L-am votat pe Gino, aşa cum am anunţat înainte. Sperăm să-şi respecte programul, cu drepturile TV, cu tot".

Gheorghe Ştefan, preşedinte Ceahlăul:
"Dragomir a fost un preşedinte bun, dar era momentul unei schimbări. Am considerat că domnul Iorgulescu vine cu o dorinţă nouă, mă bazez pe experienţa lui în fotbal şi pe relaţiile sale internaţionale. Cluburile pot beneficia de aceste lucruri".

"Am votat cu Gino. Dacă premierul spune că e prieten cu tine, înseamnă că eşti un om valoros. Dacă n-ar fi recunoscut că sînt prieteni, cum ar fi fost? Ar fi fost urît, nu? Nici vorbă să fie o implicare politică la aceste alegeri. Nimeni n-a vorbit cu Vasluiul pentru Gino", a declarat Adrian Porumboiu la sportro.

Gabi Balint, pe Facebook: "Opa! Şeful de la brutărie a rămas fără pălărie"

AICI AI TOATE DETALIILE DE LA ALEGERILE LPF!



Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.