Liga 2

CraiOlguţa îl aşteaptă pe Chivu: "E posibil orice!"

Articol de Eduard Apostol  —  joi, 14 noiembrie 2013

Oficialii liderului Seriei B2 speră să dea o lovitură de imagine prin aducerea la iarnă a lui Cristi Chivu.

Dacă fundaşul de 33 de ani al lui Inter Milano a evitat să facă vreun comentariu pe marginea subiectului unui come-back spectaculos în fotbalul românesc, dar reprezentanţii CS Universitatea speră să se facă mutarea.

"Normal că sînt pregătit să-l antrenez pe Cristi. Ne cunoaşteam foarte bine din perioada în care el juca la Ajax Amsterdam. Ar fi un ajutor extraordinar pentru echipă şi ar fi fantastic pentru toată lumea, chiar şi pentru el, să vină la Craiova. E posibil orice", a declarat Ovidiu Stîngă.

Actualul antrenor al alb-albaştrilor a fost rivalul lui Chivu în prima ligă olandeză, întrucît el a jucat pentru PSV Eindhoven, iar Cristi pentru Ajax. Şi directorul executiv al oltenilor, Felix Grigore, a precizat la conferinţa de presă:

"Chivu poate juca oriunde, iar noi îl vom primi cu braţele deschise dacă va vrea să vină la Craiova".

Au bani de avion

În ceea ce-i priveşte pe Pleşan şi compania, lotul celor de la CS Universitatea a plecat cu avionul pentru meciul extrem de important de la Bistriţa.

Şi-asta ca fotbaliştii să nu resimtă oboseală înaintea partidei. Delegaţia va ajunge în cîteva ore în oraşul unde se va disputa sîmbătă duelul cu Gloria, locul 2 în clasament.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.