Stranieri

Vrea doi ani la Crystal Palace! » Pleacă Dan Petrescu la Londra? Victor Becali s-a sucit: ”Discuţii sînt, nu iese fum fără foc”

Dan ia 2,5 milioane de euro anual la Dinamo, unde are contract pînă-n 2015 // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Daily Mirror a anunţat că antrenorul lui Dinamo Moscova, Dan Petrescu, e gata să bată palma cu londonezii dacă i se oferă un angajament pe termen lung.

"Vicele" lui Dinamo Moscova, Ghenadi Soloviov, şi adjuncţii săi nu mai prididesc cu dezminţirile: "Dan Petrescu e sub contract cu noi, n-a vorbit despre plecare. Şi el se întreabă de unde zvonurile despre Crystal Palace".

Impresarul Victor Becali, în schimb, nu mai neagă: "Discuţii sînt, nu iese fum fără foc. Dar nu ştiu cum ar putea pleca de la Dinamo cîtă vreme e sub contract".

Ştie cotidianul Daily Mirror: "Petrescu e gata să renunţe la postul bine plătit de la Moscova dacă preşedintele lui Crystal Palace, Steve Parish, îi oferă un contract pe doi sau trei ani". Agenţia Sporting Life îl vede principal favorit, cu o cotă de 5/4.

"Petrescu are un nume în Anglia. E un tip ambiţios şi ar putea pleca. Mai ales că la Moscova se strîng nori negri deasupra lui" (Evgheni Lovcev, analist Sovieţki Sport)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.