Nationala

"N-am crezut că luăm trei!" » Victor Piţurcă despre vinovaţii pentru eşecul din Grecia şi şansele de calificare

Victor Pițurcă

Articol de Justin Gafiuc  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Selecţionerul Victor Piţurcă spune că avem şanse mici de calificare şi găseşte vinovaţi în starea gazonului ori diferenţa de gabarit


Victor Piţurcă

a apărut relaxat, imediat după meci, la zona mixtă. "Cînd joci de maniera asta, pierzi! Din păcate, am greşit din nou la fazele fixe. E foarte dificil în retur, şanse mici, mai ales că i-am pierdut pe Alex Bourceanu şi Costin Lazăr", a început selecţionerul. Apoi, la conferinţă, a lăudat adversarii: "Grecia a făcut un joc excelent. Mă aşteptam să ne pună probleme, au jucători care pot face diferenţa. Totuşi, nu credeam că primim trei goluri!".

"Costin Lazăr, obosit"
Victor Piţurcă a fost moderat cînd a venit vorba de elevii săi: "Nu pot să spun că am făcut o partidă foarte proastă, însă cînd primeşti trei goluri e greu să zici că joci cît de cît bine". A dat vina pe "terenul foarte greu, care nu ne-a ajutat" şi pe "lipsa forţei fizice: am pierdut cam toate duelurile!". Selecţionerul a comentat şi absenţele lui Costin Lazăr şi Alex Maxim din primul 11: "Primul trece printr-o perioadă de oboseală. Pe Alex nu regret că nu l-am introdus. Dacă va juca la Bucureşti, sper să demonstreze că m-am înşelat!".

"Grecia e o echipă care joacă şi cîştigă jocuri pe bandă rulantă. Trebuie să nu primim gol pe Arena Naţională. Dacă încasăm, degeaba mai dăm goluri"
Victor Piţurcă, selecţioner


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.