Nationala

VIDEO Biciuiţi de Proenca » Controversata delegare a "centralului" portughez într-un meci al conaţionalului Santos a adeverit temerile

Articol de Răzvan Luţac, Gabriel Berceanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Golul marcat de Mitroglou din ofsaid şi maniera de arbitraj i-au scos din sărite pe "tricolori", care au pierdut în Grecia, 1-3, prima manşă a barajului pentru calificare la CM 2014


Brigada lusitană condusă de Pedro Proenca a avut o prestaţie modestă aseară. FRF n-a mai reclamat la FIFA desemnarea portughezilor, însă arbitrii au confimat suspiciunile. Astfel, la chiar prima fază-limită, Mitroglou, angajat de Salpingidis, a marcat din ofsaid primul gol al partidei. Tuşierul Tiago n-a ridicat fanionul, "centralul" a indicat centrul terenului!

Click aici pentru VIDEO!

"Galbene" gratis versus greci iertaţi
În plus, tabăra "tricoloră" a fost nemulţumită şi de maniera generală de arbitraj: fluieraşul a acordat uşor cartonaşe galbene pentru români, inclusiv două consecutive pentru Lazăr, eliminat în finalul jocului! În plus, n-a sancţionat tragerile de timp ale elenilor. Singurele avertismente ale gazdelor au fost încasate în urma unor faulturi evidente făcute de Siovas şi Katsouranis!

"Dacă aş vedea un arbitru de liga a doua că nu dă ofsaid la o asemenea fază, l-aş spune să se lase. E inadmisibil să nu vezi. Sînt trei jucători în ofsaid. Ca asistent, trebuie să îi ai în vedere"
Dan Lăzărescu, fost arbitru

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.