Amicale

FOTO Test util cu Suceava » FC Vaslui s-a impus cu 3-1 într-un amical. Ce echipă a folosit Ciobotariu

+5 Foto
foto: Gabriel Tănasă

Articol de Cristian Lapa  —  sâmbătă, 16 noiembrie 2013

FC Vaslui s-a impus cu scorul de 3-1 în amicalul cu formaţia de ligă secundă, Rapid Suceava, graţie golurilor marcate de Sergiu Popovici, Liviu Antal şi Andrei Cordoş. Pentru suceveni a înscris Plămadă.

FC Vaslui a avut nevoie de o repriză pentru a-şi impune jocul cu echipa de ligă secundă, Rapid Suceava. Amicalul, disputat pe Municipalul vasluian, a început destul de prost pentru galben-verzi, după ce adversarii au deschis scorul, profitînd la maxim de gafa lui Cerniauskas, care a scăpat, în stilul caracteristic, mingea din mînă, iar jucătorul Sucevei a avut o singură formalitate de făcut, introducînd mingea în poartă. La 0-1, Pătulea putea să restabilească egalitatea, însă portarul oaspeţilor a fost salvat de bară. La pauză, tehnicianul Liviu Ciobotariu a fost nevoit să trimită dintre titulari în joc, pentru a întoarce soarta partidei. Sergiu Popovici, Liviu Antal şi Andrei Cordoş au fost jucătorii care au fructificat ocaziile vasluienilor, care s-au impus cu scorul de 3-1, după o a doua repriză mult mai dinamică.

“A fost un antrenament reuşit. Am încheiat o săptămînă destul de grea, avînd în vedere că ne-am bazat pe partea fizică în această perioadă. S-a văzut o stare de oboseală la jucîtori. Avem timp pînă la jocul cu Oţelul să ne revenim şi să fim în formă, pentru a veni cu un rezultat pozitiv de la Galaţi. Am folosit tot lotul. Le-am spus şi jucătorilor înainte de acest test că sînt mulţumit de modul cum s-au pregătit în ultima săptămînă. Aveam nevoie de o acumulare fizică, unde sîntem restanţieri”, a declarat Liviu Ciobotariu.

În partida cu Rapid Suceava, antrenorul FC Vaslui a folosit şi doi juniori din pepiniera proprie. Este vorba despre Epure şi Rareş Lazăr: “Am testat doi copii din curtea noastră, de care am auzit lucruri frumoase. Nu au avut timp să arate prea multe în joc, însă o să fim cu ochii pe ei. O să-i ţinem aproape de echipă, să se antreneze cu noi şi poate într-un viitor apropiat ne putem baza pe ei”.

FC Vaslui a început partida cu Cerniauskas-Ortiz, Balaur, Prahici, Muşat-Wilk, Lovrecici, Enescu, Buziuc-Pozder, Pătulea.

În repriza a doua au mai intrat Straton, Cordoş, Caue, Madson, Antal, Neniţă, Mike Temwanjera, Epure, Lazăr şi Popovici.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.