Liga 1

Iorgulescu a făcut primul transfer la LPF! Finul unui conducător al Stelei îi ia locul lui Valentin Alexandru

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 16 noiembrie 2013

Gino Iorgulescu a luat prima decizie importantă de la instalarea în fotoliul de preşedinte al LPF.

Pe postul de secretar general, ocupat în era Dragomir de Valentin Alexandru, Iorgulescu îl va propune în Adunarea Generală pe avocatul Justin Ştefan, informează DigiSport.

În vîrstă de 32 de ani, Ştefan a oferit consultanţă juridică Federaţiei Române de Fotbal în perioadele 2006-2007 şi 2008-2009 şi a reprezentat mai mulţi fotbalişti şi patroni din Liga 1 în litigiile sportive cu LPF şi cu cluburile.

De asemenea, avocatul e şi finul preşedintelui stelist Valeriu Argăseală. Ştefan are un trecut legat de clubul din Ghencea: a ocupat funcţia de administrator delegat al clubului roş-albastru.

Acuzat de Porumboiu
Unul dintre patronii din Liga 1 care ar putea avea o problemă cu numirea acestuia este finanţatorul Vasluiului. În primăvară, Porumboiu l-a atacat pe Justin Ştefan, pe care l-a acuzat că face jocurile Stelei.

"Am să vă spun ceva, o să rămîneţi îngroziţi! Am descoperit la licenţiere un caz mai mult decît anacronic, e ceva îngrozitor! Un membru al unui Consiliu de Administraţie, pe nume Justin Ştefan, administrator al clubului Steaua, este şi avocatul a şase jucători de la Vaslui pe care îi îndrumă pe căi greşite. O să vă închinaţi cînd o să vedeţi cîţi jucători are acest Ştefan în toată Romania!", declarat atunci patronul Vasluiului.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.