Nationala

FOTO Au obţinut trei puncte :) » Antrenament lejer pentru titularii greci şi zîmbete la adresa eroului lor

Articol de Justin Gafiuc, Cristi Preda (foto)  —  Monday 30th of November -0001 12:00

În discuţiile amicale avute cu amicii săi din presa greacă, Mitroglou se bucura că a punctat în "clasamentul" barajului. Povestea i-a distrat copios pe jurnalişti


Grecii au ieşit ieri dimineaţă la primul antrenament după victoria din turul barajului. Santos i-a împărţit pe jucători în două grupuri, titularii au făcut o mişcare mai lejeră, restul lotului a urmat o şedinţă de pregătire normală.

Victoria cu 3-1 n-a adus un entuziasm special în tabăra elenilor. Zîmbete a iscat, în schimb, Mitroglou, care devenise subiect de comedie printre jurnaliştii greci. Asta pentru că, după meciul cu românii, vineri seara, atacantul lui Olympiakos le-a spus cîtorva ziarişti mai apropiaţi "naţionalei", în nişte discuţii amicale, că se bucură deocamdată că a luat primele trei puncte din play-off!!

Bonusul grecilor: 4 milioane de euro
Federaţia elenă le-ar fi promis jucătorilor cîte 150.000 de euro de cap, spun jurnaliştii atenieni. Suma finală ce ar urma să ajungă la fotbalişti ar fi în jur de 4 milioane de euro. FRF ar distribui către "tricolori" jumătate din bonusul de calificare de la FIFA, adică 3,5 milioane de euro.


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.