Handbal

HC Zalău eliminată din Cupa EHF după aruncări de la 7 metri!

Articol de Marian Ursescu  —  sâmbătă, 16 noiembrie 2013

HC Zalău cîştigase cu 28-21 partida tur, din turul 3 al Cupei EHF, în faţa echipei cehe Banik Most, cîştigătoarea Challenge Cup din sezonul trecut.

Aseară, la Most, echipa lui Gheorghe Tadici a făcut o primă repriză foarte proastă şi gazdele conduceau la pauză cu 17-7! S-au desprins apoi chiar la 11 goluri diferenţă, 21-10 în minutul 36. A venit revenirea senzaţională a ardelencelor care s-au apropiat la doar trei lungimi, în minutul 52: 20-23. Imediat Banik s-a distanţat la 26-20, Zalăul a mai marcat o dată, 26-21, dar în ultimele trei minute, nu a mai reuşit golul calificării. Most a mai înscris de două ori şi tabela indica exact rezultatul din tur: 28-21.

S-a trecut imediat la executarea loviturilor de la 7 metri, conform regulamentului din cupele europene. Primele patru executante de la fiecare echipă nu au greşit ţinta. A făcut-o însă Andrada Trif, aruncarea ei fiind parată de Mullnerova. Vitkova a trimis în plasă ultima aruncare şi Banik Most s-a calificat în optimile de finală ale Challenge Cup!


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.