Nationala

Adrian Mutu a anunţat retragerea provizorie de la naţională: "Porţile sînt închise cu Victor Piţurcă acolo! Decizia lui nu are legătură cu forma sportivă"

Victor Pițurcă și Adrian Mutu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 18 noiembrie 2013

Adrian Mutu, Ajaccio, a şocat ieri cînd a postat o poză cu faţa lui Mr. Bean ataşată de corpul lui Victor Piţurcă. Mai multe detalii aici şi reacţiile fanilor

La 24 de ore de la acel moment, atacantul lui Ajaccio spune că nu va mai fi convocat de selecţioner, decizia acestuia fiind luată de mult timp: "Degeaba am sperat eu şi ceilalţi suporteri că voi fi convocat. Decizia a fost luată de mult timp şi nu are legătură cu forma sportivă, nu vrea să recunoască.

Porţile naţionalei sînt închise cu Victor Piţurcă antrenor, asta e clar. Nu mă retrag de la echipa naţională, vreau să mai joc, dar momentan sînt retras. Cu Piţurcă sînt retras de la naţională. Suporterii au fost mereu lîngă mine, le mulţumesc pentru asta", a spus Mutu la Dolcesport.

"Briliantul" a explicat şi de ce a postat caricatura cu Mr. Bean: "Nu am inventat eu caricatura, am primit-o. Mi s-a părut simpatică si am postat-o. Atît. Nimic mai mult. Bineînţeles însă ca sînt alături de echipa naţională. În afară de poza asta, care mi s-a părut simpatică şi menită să destindă atmosfera, că era prea încordată, vorbind serios, chiar cred în şansele naţionalei".

Adrian Mutu a vorbit şi despre neutilizarea lui Alex Maxim din primul minut cu Grecia şi despre omul potrivit care să joace în spatele lui Ciprian Marica: "A fost o surpriză foarte mare pentru mine că nu a jucat Maxim. Ah, a intrat 4 minute? Păi şi ce să facă 4 minute? Un jucător trebuie să aibă incredere.

În spatele lui Ciprian Marica trebuie să fie jucătorii potriviţi care să-i paseze, el trebuie să aibă mingi. În plus, Marica face şi demarcări foarte bune, ştiu de cînd jucam cu el, trage oamenii după el".

 

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.