Liga 2

Ştiinţa ruptă-n două » Neplătiţi de luni de zile, fotbaliştii lui Mititelu sînt în pragul unui război civil în preajma derby-ului de sîmbătă

Ciucă și ceilalți juveți n-au încasat nici o rată contractuală în ultimele 4 luni, de cînd FC U a fost reînființată

Articol de George Chiriac  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Problemele financiare sînt marii duşmani ai FC Universitatea.


Jurnaliştii de la micapi.ro au scris ieri că oamenii lui Adrian Mititelu sînt în pragul unei greve generale, iar Vasile Gheorghe şi Michael Baird au refuzat să intre ca titulari în ultima etapă, cu Olimpia (1-1), în timp ce veteranii Dorel Stoica şi Mădălin Ciucă ar fi certaţi cu patronul, care i-a acuzat că strică atmosfera.

Patronul Ştiinţei a declarat ieri la Radio GSP: "În 10-12 zile o să le plătesc jucătorilor două salarii. E posibil chiar în această săptămînă, dar nu promit. Răul vine din cauza adversarilor de sîmbătă, am pierdut 200.000 de euro din încasări la meciurile pe care trebuia să le jucăm acasă, pe «Centralul» din Bănie, plus că patronii de faţadă ai lui CS U mi-au blocat multe tranzacţii".


"Sîmbătă, «ceilalţi» vor fi doar musafiri nepoftiţi, 20.000 de craioveni îi vor taxa. Chiar dacă ei vor juca în albastru, iar pe noi ne obligă să evoluăm în negru, sînt doar gesturi veninoase"
Adrian Mititelu, patron FC U Craiova


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.