Hochei

Florian Gheorghe a fost votat, ieri, drept noul preşedinte al FRHG: va ocupa poziţia în următorii patru ani: "Hocheiul e casa mea!"

Florian Gheorghe a fost votat, ieri, drept noul preşedinte al FRHG: va ocupa poziţia în următorii patru ani

Articol de Răzvan Luţac  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Fostul cap al ANST şi-a învins adversarul, Zoltan-Olti Paşca, la limită, 11-9: a punctat că va lupta împotriva factorilor locali şi a problemelor de ordin etnic


Printre patinoare în paragină şi divergenţe etnice, hocheiul din România are un nou şef. Florian Gheorghe, cel ce pierduse alegerile de anul trecut în faţa lui Tanczos Barna, s-a impus în scrutinul de ieri, 11 voturi pentru şi 9 pentru celălalt candidat, Zoltan-Olti Paşca. Înaintea votului, favorit era adversarul, însă Gheorghe a primit, în ultima clipă, 3 voturi din partea celui de-al treilea candidat, Alexandru Butucel. "Mi-am dat seama că n-am şanse. Sper ca promisiunea de a avea gheaţă în Capitală să fie respectată!", a punctat cel mai tînăr pretendent la o şefie de federaţie, la doar 26 de ani.

Nu vrea probleme de ordin etnic
La întîlnire au existat şi momente tensionate, după invalidarea unui vot din cele 21, însă, în final, Florian Gheorghe a fost declarat cîştigător. "Hocheiul e casa mea. Sînt în hochei de 40 de ani, dar acum mă bucur că am ajuns stăpînul casei", a punctat acesta. "Mă voi bate cu factorii locali şi cu problemele de ordin etnic. Nu sînt normale, sportul este al tuturor!", a concluzionat Gheorghe.

"FRHG este o federaţie falimentată, nu falimentară!"
Florian Gheorghe, preşedinte FRHG


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.