CM 2014

Giroud încă speră într-o întoarcere miraculoasă: "Murim sau vedem Rio!"

Articol de Theodor Jumătate  —  Monday 30th of November -0001 12:00

"Am primit o palmă. Vom răspunde cu furie". Dacă Franţa nu se califică, şi selecţionerul, şi preşedintele federaţiei ar putea fi demişi


După eşecul dureros de la Kiev, Clairefontaine a devenit o bază militară, în care se pregăteşte contraatacul Franţei. "Murim sau vedem Rio", se bate cu pumnul în piept Giroud, vîrful albaştrilor. "Sînt cuvinte mari, dar credem cu disperare în calificare. Am primit o palmă. Vom răspunde cu furie. Sper ca furia să se transforme într-o energie pozitivă care să ne propulseze spre Mondial". Selecţionerul Deschamps a învăţat lecţia Obama: "Da, putem! Posibilitatea de a întoarce destinul barajului e mică, dar există. Este posibil să mergem în Brazilia".

Dacă nu trec de ucraineni, nu doar Deschamps va fi demis. Şi Le Graet, preşedintele federaţiei pariziene, va fi probabil dat afară.


3 preşedinţi ai forului francez au fost destituiţi după mari eşecuri: Fournet-Fayard în 1993 (s-a ratat CM '94), Simonet în 2005 (Euro dezamăgitor) şi Escalettes în 2010 (catastrofa CM)


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.