Nationala

62 de suporteri români au fost reţinuţi de jandarmi pentru bannere anti FRF » Vor fi eliberaţi abia după meci!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 19 noiembrie 2013

În faţa bisericii din zona Piaţa Muncii, 62 de fani au fost încercuiţi de jandarmi. Unul dintre suporteri a luat legătura cu reporterii GSP şi a declarat că încă nu ştie motivul pentru care au fost reţinuţi.

Acesta sustine că aveau un banner pe care scria: "FRF = Mafia", dar şi alte mesaje anti-FRF. Printre ei se află fani din ţară şi galeria "Honore et Patria".

UPDATE

"În jurul orei 19.45, jandarmii au desoperit într-o fabrică dezafectată din zona Pieţei Muncii 62 de persoane care confecţionau mai multe bannere şi aveau asupra lor materiale pirotehnice pe care intenţionau să le introducă în stadion. Bannerele nu aveau legătură cu susţinerea echipei naţionale şi conţineau cuvinte jignitoare la adresa unor persoane", a declarat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Capitalei, Georgian Enache, pentru MEDIAFAX.

Enache a precizat că mai multe persoane consumau băuturi alcoolice şi că asupra uneia s-au descoperit droguri pentru consum propriu (ecstasy). "Urmează ca persoanele reţinute să fie verificate şi să li se aplice măsurile legale", a adăugat Georgian Enache.

 

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.