Nationala

FOTO Noaptea cînd am găzduit Mondialul » Cu 50.000 de români transfiguraţi care au ars continuu prin frig şi ceaţă, Arena Naţională a trăit poate cele mai frumoase clipe din existenţa ei

+8 Foto
Un tricolor uriaș a fost desfășurat la intonarea imnurilor

Articol de Gabriel Berceanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Tribunele au arătat că, dincolo de fotbal, cu inimile şi vocile sîntem gata oricînd pentru un turneu final în care nu ne-am face de rîs


Cu două ore înaintea meciului, străzile din jurul Arenei au construit unul din chipurile răzleţe ale României: mii de maşini venite din toată ţara, învăluite de ceaţă şi cu tricolorul fluturînd curajos. Iar "Hellas, Hellas" a devenit pe stadion doar o reclamă îngustă la sucul de lămîie cînd glasurile alor noştri s-au scuturat şi-au pornit urgia!

Revoluţia din noiembrie 2013
Lobonţ, Tătăruşanu şi Pantilimon au fost aplaudaţi de la încălzire, în vreme ce mişcările elenilor s-au îngropat în fluierături. Ca pe vremea cînd se chema "oastea cea mare" la războaiele grele, de la puşti la octogenari, toţi au erupt cînd l-au zărit pe Chiricheş cum păşeşte surîzător pe gazon.

La imn, cînd tricolorul s-a deschis peste o întreagă peluză, am simţit în vîrful degetelor briza de pe falezele braziliene. Ei, cei de aseară, chiar merită acolo!


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.