Nationala

UPDATE Dezvăluiri incredibile din vestiarul naţionalei, făcute de Adrian Mutu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 19 noiembrie 2013

Adrian Mutu nu a fost convocat la echipa naţională pentru meciurile cu Grecia, dar a postat o caricatură cu Victor Piţurcă şi Mr. Bean care a născut multe comentarii negative.

UPDATE 00:22 / Adrian Mutu a continuat la DigiSport atacul la adresa lui Piţurcă:

"Nu am greşit cu nimic faţă de Piţurcă. Cred că selecţionerul poate trece peste toate aceste lucruri dintre noi şi să mă cheme la naţională. Şi nu vorbesc doar în numele meu, mai sînt jucători pe care ar trebui să-i cheme, să lase orgoliul.

Piţurcă mi-a acordat o mînă de ajutor în 2005, cînd m-a convocat deşi nu trebuia. Dar l-am răsplătit, l-am calificat la Euro 2008, cînd am fost golgheterul grupei dacă nu mă înşel. Nu am cerut să fiu titular. Mutu trebuie să fie lîngă echipa naţională.

Marica în dubla asta a fost absent, nu a avut o minge. Marica nu e omul care să îţi facă jocul, el e om de gol. Sînt atîţia antrenori care pot face ceva la naţională, trebuie să schimbăm ceva.

Olăroiu sau Dan Petrescu sînt soluţii. Trebuie să o luăm de la zero. Piţurcă e trecutul, Mutu e trecutul. La pregătirea cu Ungaria ne-am uitat la meciul Ungaria - Turcia, iar apoi am jucat cu Turcia şi ne-am uitat la acelaşi meci.

Pentru el şi Andorra şi Olanda sînt echipe foarte foarte bune. Pregătirea lui însemna să ne uităm la meciuri. Întrebaţi şi alţi băieţi, eu spun asta pentru binele fotbalului românesc.

Într-adevăr el are un ochi bun la jucători, dar îi demoralizează. E un tip dictactorial. Nu sîntem în comunism aici.

Cu Piţi ne uitam la meciuri şi apoi ne culcam, pentru că după şedinţele lui de două ore nu îţi mai ardea de nimic. O să îmi sară toată lumea în cap, dar eu tăria de a spune lucrurile pe faţă.

Dintre toţi proştii ăia, aşa cum a spus Piţurcă după meciul tur cu Grecia, nu se găsea un loc şi pentru prostul de Mutu sau Săpunaru. Număi vrăjeli aruncă Piţurcă, jucătorii sînt căzuţi fizic, nu sînt buni, ce sînt astea.

Întrebaţi-l pe Răzvan Lucescu ce tactică am avut la meciul cu Bosnia. Toţi băieţii am vrut să atacăm, el a fost de acord. Noi cu Grecia trebuia să atacăm, se termina 8-5 pentru noi, dar trebuia să atacăm. Nu contează cîte luam, dar atacam. Grecia nu e mai bună ca noi", a spus Adrian Mutu.

 

UPDATE 00:05: Victor Piţurcă l-a atacat şi el pe Mutu la conferinţa de presă, chiar dacă a anunţat că atacantul lui Ajaccio ar mai putea fi chemat la naţională:

"Mutu e un fost jucător la echipa naţională. Să facă glume cu familia lui nu cu mine.

Oricum, dacă va juca la echipa de club şi o va face bine, iau în calcul să îl chem la următoarele acţiuni ale echipei naţionale", a spus Piţurcă la conferinţa de presă.

UPDATE 23:53 / Adrian Mutu a revenit cu un mesaj pe Facebook şi la finalul meciului cu Grecia:

"Istoria echipei nationale e simpla si se rezuma doar la doi antrenori mari: Iordanescu si Ienei.

Ei au calificat nationala la un campionat mondial. Ceilalti trebuie respectati. Pacat ca pentru antrenorul de azi orgoliul a fost mai presus de echipa nationala.

Si nu numai in ceea ce ma priveste pe mine. Amintiti va ca si cu Hagi a avut conflicte. Mai cred ca selectionerul trebuia sa stinga conflictul cu Sapunaru si ca Radu Stefan si Radoi trebuiau convinsi sa isi ajute tara azi.

Si impreuna reuseam lucrul asta. Echipa nationala nu e nici a mea, nici a lui Victor Piturca! E a romanilor. Sint sincer si va spun din toata inima ca mi-as fi dorit enorm, dar enorm, ca in seara asta sa lupt pentru tara mea. Iubesc tricoul cu tricolor. Sa nu ma intelegeti gresit.

Sint trist, nu patetic. Sa va spun ca am urlat ca un nebun in fata televizorului?! Dar asta a fost. Un meci de fotbal. Ce va fi e mai important acum. Pentru ca, va asigur, nu ma despart inca de ceea ce iubesc cel mai mult: echipa nationala", a fost mesajul postat de Adrian Mutu pe Facebook.

Chiar şi Vlad Chiricheş l-a numit frustrat pe atacantul lui Ajaccio, iar acesta a reacţionat astăzi, în timpul meciului România - Grecia:

"Nici nu vreţi sa ştiţi ce nervi am!!! Mi-e necaz, sunt frustrat, cum vreţi voi, dar Piti cum e??!!! Sper sa revenim! Hai Romaniaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, totul sau nimic", a scris Adrian Mutu pe pagina personală de facebook.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.