Liga 1

MM Stoica a povestit cum a decurs întîlnirea cu marele antrenor al lui Dortmund » Ce i-a transmis Jurgen Klopp

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 21 noiembrie 2013

MM Stoica a fost prezent pe Naţional Arena la meciul România - Grecia şi a avut o surpriză cînd s-a întîlnit chiar cu marele antrenor al Borussiei Dortmund, Jurgen Klopp.

Aseară, MM Stoica a povestit cum a decurs întîlnirea cu tehnicianul vicecampioanei Europei: "Klopp s-a hotărît să vină la Bucureşti pe ultima sută de metri. A venit însoţit de legenda vie, fostul căpitan al Borussiei Dortmund, Michael Zorc, care acum este director sportiv al clubului.

A venit incognito, cu un fes pe cap, cu un fular înfăşurat în jurul gîtului. Dacă Dinu Gheorghe nu mi-l arăta, nici nu-l recunoşteam. Eram în pauza meciului şi m-am dus pînă la Dinu să vorbesc ceva cu el. Şi atunci mi l-a arătat. Am crezut că e cineva care seamănă cu el.

După ce am realizat că nu este nici o glumă, m-am dus la el, m-am prezentat, iar prima întrebare, pe care mi-a adresat-o, a fost: «Ce mai face Laurenţiu Reghecampf? Transmite-i salutări din partea mea». Apoi, Klopp a completat că îl ştie pe Reghe din campionatul Germaniei. «Să ştii că ne-am întîlnit în carieră, am fost şi eu un oarecare fotbalist de liga a doua». A rămas apoi surprins cînd i-am spus că ştiu că a jucat 11 ani la Mainz şi că apoi a fost timp de şapte ani antrenor tot la Mainz", a spus managerul Stelei la Digisport.

Stoica a vorbit apoi despre meciul României cu Grecia şi despre Steaua: "
Cum discuţia dintre noi s-a purtat la pauză, evident că am vorbit şi de meciul României. Ne-a zis că avem meci greu, era şi el sceptic, deşi se vedea cu ochiul liber că nu jucăm nimic.

La final, mi-a urat să ne vedem în Champions League. I-am spus că este mai greu sezonul acesta, ţinînd cont de situaţia noastră din grupă, dar la anul, de ce nu?"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.