Nationala

Adrian Mutu continuă războiul declaraţiilor cu Victor Piţurcă: "Să se uite acolo, că s-a jucat fotbal, nu ţurca"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 21 November 2013

Victor Piţurcă şi Adrian Mutu sînt în conflict deschis după declaraţiile atacantului de la Ajaccio la finalul întîlnirii România - Grecia de pe Naţional Arena. Mai mult, Mutu a postat şi o caricatură cu selecţionerul şi Mr. Bean.

Golgeterul României a continuat şi astăzi războiul declaraţiilor cu Victor Piţurcă după ce acesta l-a numit "o epavă de jucător": "Nici măcar nu vreau să mă gîndesc că din cauza unor orgolii bărbăteşti cineva mi-ar jigni familia... Mai bine să ne spună domnul Piţurcă dacă şi-a luat notiţe de la înregistrarea meciului Suedia - Portugalia. Acolo s-a jucat fotbal, nu ţurca!

Cred că am dreptul să vorbesc despre naţională măcar ca suporter dacă nu am fost convocat. În fine, sînt conştient că nu voi mai fi selecţionat atît timp cît e el la lot, dar, dacă va demisiona sau dacă va fi dat afară, voi visa din nou la tricolor", a declarat Mutu pentru Ziarul Libertatea.

Mai mult, potrivit sursei citate, Victor Piţurcă l-ar fi ameninţat pe Mutu: "Adrian s-a confesat într-un cerc de prieteni că Piţi l-ar fi ameninţat, prin intermediari, cunoştinţe comune, că-l va face praf! Să se pregătească, nu de alta, dar vor urma dezvăluiri incendiare din viaţa fotbalistului, legate inclusiv de familie! «Vrei război? Stai că vezi tu pe dracu’!»".

Nici Mutu nu a ezitat să-i răspundă selecţionerului, susţine Libertatea: "Să nu începi cu mizeriile, că va fi război total! Păi aici am ajuns? Să ne luăm de familii? Nu se face aşa ceva! Eu am comentat şi m-am contrat cu el doar pe teme strict fotbalistice. Aştept, sper să nu facă acest pas, că nu va fi bine".

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.