Liga 1

Bourceanu din Ploieşti » Steliştii au pus ochii pe Hoban, internaţionalul fiind văzut ca un înlocuitor perfect al actualului căpitan

Alexandru Bourceanu

Articol de Cătălin Popescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Avînd în vedere că Alex Bourceanu va intra la 1 ianuarie în ultimele 6 luni de contract şi pînă acum nu s-a înţeles cu Steaua pentru prelungirea angajamentului, steliştilor le fug ochii către alţi mijlocaşi centrali.


Antrenorul Laurenţiu Reghecampf a vorbit la Fanatik Show despre evoluţia echipei naţionale împotriva Grecia şi l-a remarcat pe Ovidiu Hoban, mijlocaşul Petrolului. "Mi-a plăcut enorm Hoban. A încercat foarte mult, a muncit, a avut şi un şut la poartă", a spus Reghe.

De asemenea, prestaţia lui Hoban a fost apreciată şi de managerul Mihai Stoica. Într-o postare pe contul lui de Facebook, cînd i-a luat apărarea lui Victor Piţurcă, scoţînd în evidenţă valoarea modestă a tricolorilor, MM a încheiat: "Felicitări, Ovidiu Hoban!".

Totuşi, mutarea e greu de realizat avînd în vedere că Petrolul e o formaţie care vinde scump. Prahovenii l-au evaluat pe mijlocaşul ce va împlini luna viitoare 31 de ani la un milion de euro. În plus, steliştii au mai încercat să-l transfere de la Ploieşti şi pe Bokila, dar nu s-au înţeles cu şefii de acolo.

3 posturi poate acoperi Hoban: mijlocaş central, stoper şi fundaş dreapta


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.