Liga 1

A venit şi vremea lui » Laurenţiu Reghecampf, obligat să-l folosească pe mijlocaşul adus de Mihai Stoica: "Nu e în plus, aşa cum au zis unii"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 22 noiembrie 2013

Steaua suferă pe final de an din cauza accidentărilor. Mihai Pintilii şi Lucian Filip vor fi indisponibili pentru o perioadă, astfel încît Laurenţiu Reghecampf va fi nevoit să apeleze la mijlocaşii care au evoluat mai puţin pînă acum.

Unul dintre aceştia este Ionuţ Neagu, 24 de ani, adus de la Oţelul pentru 500.000 de euro. Mihai Stoica este cel care a intermediat transferul, la dorinţa lui Gigi Becali.

“Mi-aduc aminte cum am fost certat, în ultima zi de mercato, că l-am adus pe Neagu la Steaua. Mi s-a reproşat că de ce să aducem un jucător la mijloc când îi avem pe Bourceanu şi Pintilii.

Dar uite că nu este deloc aşa. Postul de mijlocaş central defensiv are o foarte mare expunere. Iar noi am rămas fără Pintilii şi Filip şi trebuie să ai minimum trei mijlocaşi centrali, mai ales cînd te prezinţi în Champions League. Şi-i avem: Bourceanu, Prepeliţă şi Neagu. Deci, nu este în plus, aşa cum au zis unii“, a spus MM la DigiSport.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.