Liga 2

UPDATE Derby-ul Băniei, CS U Craiova - FC U Craiova, la un pas să nu se dispute! » Reacţia lui Adrian Mititelu: "De acum, nu mai plătesc nici un barem pentru arbitri!"

Articol de Cătălin Barzaghideanu, Gabi Safta  —  vineri, 22 noiembrie 2013

UPDATE 20:15 Adrian Mititelu a ţinut să clarifice problema şi a declarat pentru GSP.RO: "Nu e vorba decît de un singur barem neachitat şi, oricum, de acum înainte îi anunţ că nu mai plătesc nici un barem, pentru că, din noiembrie 2011, ei au o datorie la mine de 100.000 de euro. Mă tot plimbă de la Ligă la FRF. Şi unii, şi alţii recunosc că am de primit acei bani, dar nimeni nu mi-i dă. Acum 3-4 zile, cei Liga a zis că-mi plăteşte datoria, dar nu a făcut-o. După ce ne-au luat 39 de jucători cu japca, nici banii noştri nu ni-i dau?"

Derby-ul Craiovei, dintre Universitatea şi CSU, a fost la un pas să nu se dispute din cauza unor probleme financiare.

Sursele Gazetei susţin că patronul Ştiinţei, Adrian Mititelu, nu ar fi plătit 4 bareme restante pentru arbitri, în jur de 29.000 de lei. Din acest motiv, CCA (Comisia Centrală a Arbitrilor) a alertat Comisia de Disciplină a FRF, care l-a avertizat pe Mititelu că nu va fi programat pentru derby-ul cu cealaltă echipă din Bănie. 

După discuţii aprinse în ultimele zile, apele s-au liniştit, iar partida CSU Craiova - FC Universitatea Craiova se va disputa sîmbătă, de la ora 16:00, în direct la Tvr 1 şi liveTEXT pe GSP.RO.

Derby-ul Craiovei va fi condus la centru de un arbitru FIFA!

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.