Nationala

Băsescu-i cu Petrescu :D » Preşedintele României a intrat şi el în hora dezbaterilor postbaraj: ce zice de Piţurcă, Stancu ori Maxim

Articol de Viorel Tudorache  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Miercuri seara, la B1TV, şeful statului a menţionat că este fan al "Bursucului" Dan Petrescu, nu şi al lui Victor Piţurcă, însă nu-i reproşează selecţionerului ratarea calificării după România-Grecia


Invitat în emisiunea "Sub semnul întrebării" de la B1TV, miercuri seară, preşedintele Traian Băsescu nu a ocolit tema barajului Grecia - România. "Mi-a părut rău de înfrîngere, nu m-am enervat. Am văzut feţele jucătorilor. Indiferent dacă au jucat mai bine sau mai puţin bine, le părea rău. Îi durea sufletul!".

Alexandru Maxim, da. Piţurcă, nu!
Şeful statului şi-a exprimat ataşamentul pentru unul dintre "tricolori". "Mă uitam la făţuca aia a lui Maxim, mi-e tare drag el aşa, are o faţă...!". Întrebat de Victor Piţurcă, l-a apărat pe selecţioner: "Îmi aduc aminte că se spune clar că obiectivul lui nu este calificarea la Mondiale, ci la Europenele din 2016".

Dar nu s-a înscris în tabăra pro-Piţi: "Să nu credeţi că sînt fan Piţurcă. Dacă a fost un antrenor care mie mi-a plăcut sau îmi place, e Petrescu!".

"Ponta trebuia să-l pună pe Stancu, marcatorul de la Pireu, să plagieze de două ori golul şi la Bucureşti ca să ne calificăm"
Traian Băsescu, preşedinte România

Cum a pierdut Gabriel Mureşan "naţionala"
Gabriel Mureşan, 9 prezenţe la "naţională", a povestit de ce nu a mai fost selecţionat de Victor Piţurcă. "E un om orgolios. Eram la lotul naţional şi am spus că voi juca o singură repriză cu San Marino. Mă rugase conducerea CFR-ului să fac asta, deoarece urma un joc foarte important în campionat. De atunci n-am mai fost convocat", a declarat Mureşan pentru Ziua de Cluj.

Primul adversar oficial pentru Popescu
Preşedintele FR de Minifotbal, Răzvan Burleanu, îşi va anunţa, oficial, candidatura la şefia FRF luni, ora 14:00, la Hotel Novotel. El este, astfel, primul contracandidat al lui Gică Popescu pentru scaunul de la Casa Fotbalului.



Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.