Liga 2

Olguţe mititele » Fotbalul nu vrea goluri între cele două Craiove, scor 0-0

Articol de Eduard Apostol  —  Monday 30th of November -0001 12:00

A fost iar remiză albă ca-n septembrie, la Severin. Derby-ul orgoliilor din Bănie s-a încheiat nedecis, după o confruntare muncitorească, lipsită de creativitate.

Pasiunea spectatorilor a înnodat aseară şireturile jucătorilor. Au apărut şi alţi fotbalişti de calitate în această confruntare, privită ca fratricidă, dar parcă a fost copia meciului din septembrie de la Severin. "Jale!", "Dacă vor continua cu declaraţii şi cu deloc-fotbal, vor pierde ambele Universităţi, indiferent cine are leul!", "Vere, miza turnă plumb în ghetele lor!" au fost doar cîteva din concluziile auzite la finele primei reprize.

Fundaşii la putere
Spectacolul din tribune nu s-a transpus pe iarbă decît prin faze anoste. Fotbal muncitoresc, undeva la mijloc, fără emoţii. Mădălin Ciucă şi Dorel Stoica au fost mai periculoşi decît colegii din ofensivă, dar Brac a reuşit să respingă cumva. Hotoboc a avut mănuşile bune la el, n-a putut fi surprins nici de gafa lui Acka (33). Iar Bălan nu l-a impresionat pe Balaj să dea penalty, după o cădere în careul oaspeţilor.

Dezgheţ pe final
Erori puerile, stîngu'-n dreptu', "lumînări", lufturi, mult zgomot pentru nimic. FC Universitatea mai vie, CS Universitatea mai vicleană. Prudenţă, cum nu e-n declaraţiile cotidiene. Se şutează sau se încearcă, mai bine spus, şuturile de la distanţă, Baird şi Mîrzeanu.

Izvoranu a fost o stîncă în faţa "cangurului" Baird. Care a refuzat postura de erou: a scăpat singur cu Brac (82), dar s-a împleticit în şut şi a ratat ocazia meciului! Poate chiar a ambelor confruntări de pînă aseară.

Precup (83) a reluat cu capul, la poarta adversă, o palmă de gol şi tot mai multe suspine ale simpatizanţilor CraiOlguţei. S-a încheiat încă o confruntare rece între două formaţii fierbinţi, data viitoare poate apare şi fotbalul.

5 meciuri consecutive fără victorie are FC Universitatea, după remiza de ieri

CS U - FC U 0-0

CS U: Brac - Z. Ljubinkovici, Fl. Pătraşcu, Izvoranu, Velcovici - Dragalina (Bardu, 77), Ad. Ionescu, Cr. Ganea (A. Voinea, 87) - Voinea, Curelea, Precup. Antrenor Ovidiu Stîngă

FC U: Hotoboc - Mitici, Acka, M. Ciucă, Buşu - Săceanu (V. Gheorghe, 76), D. Stoica, Mîrzeanu - Baird, Stoianof (Goge, 63), Cl. Bălan. Antrenor Nicolo Napoli

Arbitru Cr. Balaj (Baia Mare). Asistenţi M. Orbuleţ, Ed. Ungureanu (ambii din Bucureşti)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.