Liga 1

Transferul anului s-a făcut! » Adrian Mutu revine în Liga 1 din ianuarie!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 24 noiembrie 2013

Adrian Mutu revine în România! Atacantul care va împlini 35 de ani în ianuarie a anunţat pe contul său de facebook că în iarnă se va despărţi de Ajaccio şi se va întoarce în Liga 1 după 14 ani!


Aşa cum Gazeta Sporturilor a anunţat în urmă cu 4 zile

, Adrian Mutu a ajuns la o înţelegere cu Petrolul Ploieşti. Vestea a fost anunţată chiar de "Briliant", printr-o postare pe facebook: "Din ianuarie voi juca pentru Petrolul un an şi jumătate! Voi veni sub formă de împrumut de la Ajaccio!!!".

Internaţionalul român va reveni în Liga 1 după 14 ani de la transferul său de la Dinamo la Internazionale Milano. El a mai jucat în România doar în tricoul "cîinilor" şi al celor de la FC Argeş. În ultimii ani, pentru semnătura sa s-au mai luptat Dinamo, Steaua, CFR Cluj şi UTA.

Citeşte şi: Primele reacţii după bomba detonată de Mutu » Ce spun Dan Capră şi Contra despre transferul la Petrolul!

Refuzat de Dinamo
Mutu şi-ar fi dorit să revină în ţară la Dinamo, echipă alături de care a cîştigat singurele trofee din cariera sa, Campionatul şi Cupa României, ambele în 2000. Oficialii clubului nu au luat însă în calcul această variantă. Ionuţ Negoiţă a explicat refuzul: "Adrian m-a căutat acum două luni, m-a întrebat dacă aş fi interesat să-l aduc. La Dinamo nu se potriveşte, sîntem în reconstrucţie, vreau să fac o echipă tînără, de viitor", a explicat acţionarul majoritar "cîinilor". Detalii

Atacantul le-a explicat fanilor dinamovişti de ce nu a revenit în "Ştefan cel Mare": "Suporterii lui Dinamo nu au de ce să fie dezamăgiţi de mine. Eu m-am ţinut de promisiune! Dacă nu e Dinamo asta este din cauza alegerii făcute de conducerea clubului din Ştefan cel Mare, NU a mea!! Nu voi uita niciodată fanii lui Dinamo, ce au făcut pentru mine şi îi voi aprecia mereu", a scris Mutu pe facebook.

1,2 milioane de euro pe an este salariul lui Mutu la Ajaccio

500.000 de euro este cota lui Mutu, conform transfermarkt.de

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.