Liga 1

Primele reacţii după bomba detonată de Mutu » Ce spun Dan Capră şi Contra despre transferul la Petrolul!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 24 noiembrie 2013

Adrian Mutu a anunţat pe contul său de facebook că va evolua pentru următorul an şi jumătate în tricoul Petrolului, urmînd să fie împrumutat de Ajaccio.


Dan Capră, preşedintele "lupilor galbeni", a vorbit despre viitoarea mutare a atacantului de 34 de ani la Ploieşti. ”Mutu n-a semnat nimic deocamdată cu Petrolul. Dar ne-a spus că a primit acordul lui Ajaccio să vină la Petrolul pentru un an şi jumătate. Acum, după venirea lui Adi, Petrolul a devenit clar favorită la titlu.

Obiectivul nostru acesta era oricum, dar acum şansele noastre cresc considerabil. Nu vreau să vorbesc despre detaliile financiare ale transferului sau despre salariul său”, a spus Dan Capră pentru Fanatik.

Contra: "Ne-am rezolva problemele din atac"
Antrenorul "găzarilor", Cosmin Contra, a fost luat prin surprindere de vestea anunţată de "Briliant": "Chiar nu ştiu nimic. Eu sînt la antrenament cu echipa, pregătesc meciul de mîine. Nu ştiu nimic de Mutu. Dan Capră şi cei din cadrul clubului se ocupă. Vă daţi seama că e ok, dar mă preocupă mai puţin, pentru că el vine de ianuarie. Am lăsat de o parte subiectul pînă atunci, încă am meciuri de jucat pînă cînd va veni.

Chiar şi cu Mutu, Petrolul nu putem spune că vom cîştiga titlul. Steaua face puţini paşi greşiţi, Astra e şi ea foarte puternică, dar şanse sînt. Sper să cîştigăm meciurile pe care le mai avem pentru a rămîne aproape de Steaua. Experienţa pe care o are Mutu ne poate ajuta să rezolvăm problemele din atac, dar vom căuta să aducem încă un an atacant", a spus Contra la DolceSport.

Citeşte şi: Transferul anului s-a făcut! » Adrian Mutu revine în Liga 1 din ianuarie!


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.