Stranieri

VIDEO A scăpat de măcel! » Chiricheş a rămas rezervă la Tottenham în dezastrul cu City: 0-6

Negredo (în centru) reia spectaculos pentru 2-0. Spaniolul a reușit ieri o "dublă" // Foto: Reuters

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Pantilimon, în schimb, a fost din nou titular la ”cetăţeni” şi, după un debut şovăitor, a compensat cu două intervenţii reuşite.

Operaţia la nas de la mijlocul săptămînii trecute l-a salvat ieri pe Vlad Chiricheş de la o mare umilinţă. Ţinut rezervă de managerul Villas-Boas, fostul fundaş al Stelei a privit înmărmurit dezastrul suferit de colegii de la Tottenham în deplasarea cu Man. City: 0-6!

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Pentru Pantilimon, în schimb, a fost un deliciu. Oricît lobby i-au făcut jurnaliştii englezi conaţionalului Joe Hart în ultimele zile, managerul Pellegrini l-a titularizat tot pe el între buturi. Chiar în debut, "tricolorul" a ieşit prost pe o centrare a lui Walker, însă l-a salvat Demichelis, care a respins de pe linie. Dar s-a revanşat în partea secundă.

La una din tresăririle oaspeţilor, "trasor" Dembele, Panti a reţinut sigur balonul ce se ducea la colţ. Şi a mai avut o intervenţie salutară pe final, cînd a respins cu piciorul la şutul din apropiere al lui Adebayor.

14 secunde i-au trebuit ieri lui City ca să deschidă scorul (Navas). Al doilea cel mai rapid gol al sezonului, după cel marcat de Begovici (13 sec.) lui Southampton

10 şuturi a trimis Man. City pe poarta lui Tottenham, şase au fost goluri. Tot atîtea primiseră Spurs în precedentele 11 etape din acest sezon

"Pantilimon a apărat bine, dar miercuri, cu Viktoria Plzen, în Ligă, portarul nostru va fi Hart" (Manuel Pellegrini, manager Man. City)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.