Campionate

Jucătorii Milanului au fost blocaţi în vestiar de fanii furioşi: ”Ne-aţi murdărit istoria!”

Zapata (dreapta) îl opreşte cu greu pe Gilardino, atacantul genovezilor // Foto: Reuters

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Situaţia s-a detensionat întrucîtva abia după ce Kaka şi Abbiati au ieşit şi au stat de vorbă cu suporterii.

Remiza cu Genoa (1-1), meci în care Balotelli a ratat victoria de la punctul cu var, iar oaspeţii au evoluat 54 de minute în zece, le-a umplut paharul fanilor Milanului. "La final vă aşteptăm în vestiar, nevrednicilor!", a ameninţat "Curva Sud" încă din timpul partidei. Şi s-a ţinut de cuvînt! 400 de ultraşi au luat efectiv cu asalt cabina, hotărîţi să le ceară socoteală vedetelor.

"N-am văzut niciodată pînă acum un Milan aşa dezastruos. Ne-aţi murdărit istoria!", "Sînteţi o echipă de rahat!" sau "Ruşine să vă fie!" au fost doar cîteva dintre scandările extremiştilor, care nu s-au potolit pînă ce Kaka şi portarul Abbiati n-au ieşit să discute cu ei. Balotelli ar fi vrut să le vorbească şi el, dar l-a oprit poliţia!

14 puncte au adunat oamenii lui Allegri în 13 etape scurse pînă acum din acest sezon de Serie A

NAPOLI - PARMA 0-1
Suferă Napoli, Juve profită
Cu gîndul la returul cu Dortmund, din Ligă, Napoli a luat Parma la preţ de matineu şi a plătit: 0-1. "Ce ghinion! Ne-au prins pe picior greşit", a comentat antrenorul Benitez la golul lui Cassano. Juventus a zis "mersi" şi a profitat ieri, 2-0 cu Livorno, pentru a se cocoţa în fruntea clasamentului în aşteptarea Romei, care o întîlneşte diseară pe Cagliari.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.