Liga Campionilor

Steliştii sînt optimişti înaintea confruntării cu Schalke: "Vine o echipă puternică, dar trebuie s-o batem"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 24 noiembrie 2013

Lukasz Szukala, fundaşul Stelei, crede că echipa sa o poate bate Schalke, într-un meci decisiv pentru obţinerea locului 3 în grupa de Champions League.


"Va fi un meci foarte dificil. Schalke este o echipa foarte bună. Am văzut deja în primul meci cu Schalke şi în alte meciuri din Bundesliga. Vine o echipă foarte puternică. Matematic avem şanse la locul 3. Eu cred tot timpul, sînt cineva care gîndeşte pozitiv. Trebuie să o bat pe Schalke acasă", a spus Lukasz Szukala pentru Dolce Sport.

Şi mijlocaşul Alex Chipciu e la fel de optimist. Mai mult, "şeptarul" crede că "roş-albaştrii" pot obţine un rezultat mare şi în ultima etapă, cînd vor evolua pe terenul lui Chelsea.

"Basel a bătut la Chelsea acasă şi cred că şi noi putem să cîştigăm acolo. Oricum va fi foarte greu, dar ne vom juca şansa pînă la capăt. Pînă atunci jucăm cu Schalke, o echipă cu jucători foarte buni, dar nu poţi să nominalizezi neapărat unul. Draxler este un foarte bun, tînăr, Boateng la fel, au o echipă putenică. Mai e şi Farfan", a spus Alex Chipciu la DolceSport.

Meciul dintre Steaua şi Schalke va avea loc marţi, de la ora 21:45, pe DigiSport 1, DolceSport 1, TVR 1 şi liveTEXT pe GSP.RO.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.