Liga Campionilor

Tehnicianul lui Schalke nu subestimează Steaua: "Nu putem uita cît de mult am muncit în tur"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 25 noiembrie 2013

Jens Keller, tehnicianul celor de la Schalke, a prefaţat duelul de mîine cu Steaua, din cadrul grupelor Ligii Campionilor, decisiv pentru "roş-albaştrilor" în privinţa calificării în primăvara europeană.

"Numărul biletelor vîndute nu e ceva care să conteze pentru noi. Ştim că mîine avem ocazia să întîlnim o echipă foarte bună. Nu am evoluat slab în Bundesliga şi nici în Ligă n-am făcut o figură proastă. Ce-i drept, ne-am descurcat mai greu în faţa unei superputeri precum Chelsea, dar sînt sigur că vom face un meci bun. Pentru noi nu e un meci decisiv, ci unul foarte important.

Avem ocazia să facem un pas important spre primăvara Champions League. Ştim că Steaua are încă şanse la locul 3, dar şi la locul 2. Nu vom subestima Steaua, pentru că nu sînt ieşiţi din calcule. Nu putem uita victoria din tur, însă nu putem uita nici cît de mult a trebuit să muncim pentru acel succes", a spus Jens Keller.

Meciul dintre Steaua şi Schalke va avea loc marţi, de la ora 21:45, pe DigiSport 1, DolceSport 1, TVR 1 şi liveTEXT pe GSP.RO.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.