Liga 1

VIDEO SuperMario, ca de obicei » Portarul CFR-ului a fost eroul meciului cu Braşov, scor 0-0

Duelurile pentru minge au fost aprige, dar fără strălucire // Foto: Bogdan Bălaș

Articol de Iulian Cuibar  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Clujenii au scos un punct la Braşov după o nouă partidă de excepţie făcută de portarul Felgueiras.

Elegant, meciul ar fi putut fi caracterizat ca tacticizat. În realitate, a fost mai degrabă slab. Prima parte a fost dominată de băieţii lui Grigoraş şi a dăruit spectatorilor două ocazii: o centrare din dreapta pentru Cristea, însă Cadu a alunecat salvator pe 6 metri, şi o centrare a lui Gabionetta în gura porţii, dar nici un jucător de atac nu a ajuns la capătul acesteia.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Echipele s-au mai încălzit cît de cît după pauză. Scăpat pe poartă, Costea a fost egoist şi a ales să tragă, pe lîngă, decît să-i paseze lui Deac, singur singurel! Buga a ajuns şi el singur cu Felgueiras, însă portughezul a fost salvator. Fonseca şi Surdu şi-au încercat şi ei norocul, acelaşi SuperMario a făcut minuni!

Ardelenii puteau să dea lovitura în ultimele minute. Voiculeţ a centrat, Rodrigues a deviat mingea, aceasta a ajuns în bocancul lui Maah, dar francezul a trimis pe lîngă, preferînd o semifoarfecă unei reluări simple!

5-4 a fost raportul ocaziilor în partida de aseară

"Nu mă interesează că sîntem la 6 meciuri fără înfrîngere. Astă-seară am jucat prost şi nu meritam să cîştigăm. Felgueiras a făcut o partidă mare" (Petre Grigoraş, antrenor CFR)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.