Liga 1

Cîrţu îl contrează pe Reghe: "Are doi ani de antrenorat şi îmi zice să iau notiţe? E exaltat"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 26 noiembrie 2013

Laurenţiu Reghecampf s-a enervat după ce Sorin Cîrţu l-a criticat pentru vacanţa pe care şi-a luat-o în pauza competiţională.


Tehnicianul Stelei a plecat în SUA, lăsîndu-i pe jucători să se antreneze cu "secundul", decizie neînţeleasă de Sorinaccio. Reghe l-a contrat dur în conferinţa de presă organizată ieri, iar replica lui Cîrţu nu s-a lăsat prea mult aşteptată.

Citeşte şi: Reghe a răbufnit la conferinţa dinaintea meciului cu Schalke: "Veniţi de luaţi notiţe!"

"Nu sînt de acord şi nici n-am mai pomenit ca un antrenor să-şi ia vacanţă în mijlocul sezonului. El are 2 ani de antrenorat şi îmi zice să iau notiţe? L-a luat gura pe dinainte! Îl înţeleg însă, e exaltat după ce a luat titlul. Ce notiţe pot să iau eu de la el? Orice antrenament trebuie vizat de antrenorul principal, cum să-ţi iei vacanţă?

Poate că nici Capello nu supervizează toate antrenamentele, avînd încredere în staff, dar să lipseacă 10 zile n-am auzit. Nu zic că e bine sau rău, nu pot să mă pronunţ. Nu mă simt vizat de declaraţiile lui Reghecampf. Am biblioteci pline de cărţi şi dvd-uri, n-am nevoie de notiţe", a spus Sorin Cîrţu la sportro.

Citeşte şi: Singuri acasă » Mini-vacanţa lui Reghe i-a lăsat pe stelişti pe mîna "secundului"


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.