Campionate

Guardiola aleargă după "cîrtiţa" din vestiarul lui Bayern, Hoeness îl ironizează: "Jucătorii mor de rîs"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 26 noiembrie 2013

Preşedintele celor de la Bayern Munchen a ironizat problema informatorului care ar fi furnizat presei detalii din cadrul echipei înaintea derby-ului cu Dortmund, afirmînd că jucătorii mor de rîs cînd citesc despre "cîrtiţă". Ace


"Jucătorii mor de rîs cînd citesc titlurile, şi eu rîd. Dacă asta este singura noastră problemă, atunci putem trăi cu ea", a spus Hoeness, marţi, înainte ca echipa să se îmbarce în avionul care a dus-o la Moscova, pentru meciul cu ŢSKA, din Liga Campionilor.

Citeşte şi: Vînătorul de cîrtiţe » Guardiola crede că are un spion în vestiar: ”Nu va mai juca niciodată la Bayern”

Însă pe Lahm nu-l amuză cazul "cîrtiţei": "Nu, nu mă face să rîd. Sînt reguli la echipă şi este neplăcut cînd cineva nu le respectă". Arjen Robben a afirmat că este "întristat" deoarece "un astfel de lucru nu ar trebui să se întîmple la o echipă mare": "Dar nu este o problemă nouă, se fac cinci ani de când sunt la Bayern şi aşa a fost mereu".

Preşedintele executiv Karl Heinz Rummenigge a povestit că pe vremea cînd era el jucător a existat "cazul Jupp Kapellmann", fotbalist care a fost îndepărtat "la cererea echipei" pentru că era bănuit că furniza informaţii confidenţiale.

Sursă: Mediafax

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.