Liga 1

Bourceanu vrea să plece de la Steaua, dar ce au văzut italienii în partidele din Ligă nu i-a mulţumit deloc!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Căpitanul Alex Bourceanu îşi caută echipă şi dă de înţeles că va pleca de la Steaua


"Probabil a fost ultimul meu meci în Liga Campionilor". Anunţul sec al lui Bourceanu de după remiza cu Schalke a conţinut trei date despre el: că e suspendat pentru ultima etapă din grupă, deci va lipsi la Londra, că va pleca de la Steaua şi că destinaţia sa viitoare se leagă de un club care nu-şi propune participarea în Champions.

Contractul mijlocaşului expiră în vara viitoare şi există mai multe grupări atrase de ideea de a-l obţine gratis. A fost propus în Italia, la Fiorentina şi la Torino, dar şansele să ajungă acolo s-au micşorat. Variante rămîn Germania şi spaţiul ex-sovietic. Fiorentina a anunţat prima că nu este interesată de Alex, iar AC Torino a trimis oameni să-l urmărească în partidele pe care le-a disputat Steaua în Champions League. Scouterii au concluzionat că Bourceanu nu le-ar fi util vişiniilor, aşa că au mai rămas şanse minime ca el să semneze cu formaţia din Piemont.

150.000 de euro constituie salariul anual al lui Bourceanu la Steaua. El a solicitat o primă de 500.000 de euro ca să semneze un nou contract

"Bourceanu a greşit cînd a zis c-a fost ultimul său joc în Champions League. Practic, el s-a retrogradat singur cu declaraţia asta. Sau poate-şi ştie limitele şi ni le mărturiseşte astfel"
Victor Becali, impresar


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.