Campionate

GALERIE FOTO Omul care a adus 5 Ligi ale Campionilor în vitrina lui AC Milan pleacă după 30 de ani! Barbara Berlusconi preia frîiele

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 29 noiembrie 2013

Adriano Galliani a anunţat că va părăsi clubul AC Milan, după 27 de ani în care a fost mîna dreaptă a patronului Silvio Berlusconi. Înlocuitorul lui Galliani în funcţia de vicepreşedinte va fi, cel mai probabil, fiica lui Berlusconi, Barbara

"Am suferit mult în ultima vreme. Schimbarea ar trebui să se petreacă cu eleganţă. Voi demisiona în zilele care urmează sau poate voi aştepta pînă după meciul cu Ajax (pe 11 decembrie)", a declarat Adriano Galliani, cel care este la clubul lombard din 1986. Galliani şi Berlusconi au adus 5 Ligi ale Campionilor în vitrina rossonerilor şi 8 titluri în Seria A.

Barbara Berlusconi a anunţat că vrea să preia frîiele clubului AC Milan, iar Galliani a simţit că e timpul să se retragă. Acest sezon este unul dezastruos pentru Milan, care ocupă cea mai proastă poziţie din ultimii 32 de ani în campionat, locul 13, la 20 de puncte de liderul Juventus.

"S-a spus că Milan a cheltuit prost banii şi că nu avem o reţea de scouting cum au Roma şi Fiorentina. Dar Roma s-a calificat o singură dată în Liga Campionilor, în ultimii 5 ani, iar Fiorentina nu a reuşit niciodată. Milan nu e îndatorat ca alte cluburi", a răbufnit Galliani în cotidianul italian Gazzetta dello Sport.

Mai mult, Galliani a făcut paradă şi de conexiunile pe care le care în fotbalul internaţional: "Am fost la Madrid, vara aceasta, ca să semnăm cu Kaka, fără să fi stabilit vreo întîlnire, iar Real mi-a deschis uşile larg. Am fost la Barcelona, în august 2010, ca să îl luăm pe Zlatan Ibrahimovic, iar preşedintele Rosell şi-a scurtat vacanţa cu familia ca să mă întîmpine".

Barbara Berlusconi are 29 de ani şi o diplomă în filosofie. Din 2011, face parte din consiliul administrativ al lui AC Milan.


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.