Liga 1

Rîpă dispare » Fundaşul dreapta e pe făraş: îşi poate căuta o altă echipă

Articol de Victor Vrînceanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Adus în iarna trecută de la Oţelul, fundaşul dreapta a fost anunţat că poate să-şi caute echipă.

Cornel Rîpă are zilele numărate la Steaua! Fostul gălăţean n-a reuşit să-l convingă pe Reghecampf că merită să joace, iar acum e liber să-şi caute echipă. Fotbalistul e supărat că nu prinde echipa, iar conducătorii din Ghencea l-au anunţat că va fi lăsat să plece, dacă îşi găseşte o formaţie.

În aceste condiţii, impresarul jucătorului încearcă să-i găsească pretendenţi în spaţiul ex-sovietic. Steliştii vor să scape de el şi pentru că Gabi Matei s-a refăcut şi se antrenează normal, sperîndu-se că, după pregătirea de iarnă, acesta ar putea evolua din nou.

În acest sezon, Rîpă a prins doar două meciuri pentru roş-albaştri, unul în Cupă, cu Avîntul Bîrsana, cînd a fost integralist, şi a mai bifat 36 de minute împotriva lui Gaz Metan Mediaş. În schimb, fundaşul de 23 de ani nu a prins lista UEFA, Reghe preferîndu-l pe Prepeliţă, o improvizaţie, pentru postul de apărător dreapta.

50 de mii de euro a plătit Becali pentru a-l lua pe Rîpă de la Oţelul, acesta fiind adus la insistenţa patronului stelist

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.