Liga 1

VIDEO De neoprit » U Cluj, la a treia victorie consecutivă: au răpus şi Braşovul, 2-0

Kovacs înscrie al doilea gol al partidei

Articol de Cătălin Popescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Clujenii s-au impus fără emoţii în faţa Braşovului şi au strîns 9 puncte în ultimele 3 meciuri.

Braşovul a mers la Cluj să încheie repede conturile, iar elevii lui Ilie Stan s-au aruncat în atac din primele minute. Înghesuiţi în propriul careu, clujenii n-au cedat, păstrîndu-şi calmul. Buga, Surdu şi Cristea s-au zbătut mult, dar ocaziile au venit la poarta lor.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Mai întîi, Kovacs putea profita de un carambol, dar Bordea a intervenit la timp (13). Gazdele au lovit pe contraatac la foc automat şi, după o şansă irosită de Borza, Lemnaru a deschis scorul cu o execuţie frumoasă (25). La pauză a fost chiar 2-0, după ce Kovacs l-a învins pe Bordea, fructificînd o pasă bună a lui Takacs.

După pauză, braşovenii au devenit din ce în ce mai puţin importanţi în ofensivă, dar Lemnaru a avut milă de ei, ratînd cu poarta goală (50). Braşovul a replicat doar prin Fonseca, însă atacantul a irosit două ocazii în 4 minute, iar scorul a rămas neschimbat pînă la final. O victorie ca o gură de oxigen pentru "şepcile roşii", în timp ce Braşovul intră şi ea în hora retrogradării.

"Mulţi ne vedeau deja retrogradaţi, dar băieţii au demonstrat că au valoare. Nu e meritul meu, tot ce am făcut e că am lucrat puţin la mentalitatea jucătorilor" (Mihai Teja, antrenor U Cluj)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.