Liga 2

Voinicii » CS Universitatea a învins la Reşiţa şi iernează pe primul loc în B2

Albert Voinea (20 de ani, în alb-albastru) a marcat ieri primul său gol pentru olteni, chiar împotriva echipei de la care a fost transferat în vară

Articol de Eduard Apostol  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Oltenii au învins iar după două meciuri fără victorie, un succes pe terenul unei contracandidate la promovare, şi hibernează pe primul loc în Seria B2.

Victorie mare a CraiOlguţei pe terenul unei contracandidate la promovare. Elevii lui Ovidiu Stîngă le-au aplicat două lovituri letale reşiţenilor, în momente-cheie. CS Universitatea a înscris în startul partidei, profitînd de eroarea apărării gazdelor, Curelea marcînd din 7 metri.

Pe un teren-ţăpşan, amestesc de nămol, gheaţă şi iarbă, a urmat o confruntare deschisă. Oltenilor li se refuză un penalty, Gorovei (14), Curlea, de două ori singur cu Pascal, nu punctează, Brac (40) are noroc cu carul, un reşiţean a reluat cu capul din 10 metri peste poarta părăsită, iar bănăţenii au trimis mingea în transversală în minutul 69.

Curelea, autorul primului gol, s-a accidentat, a fost înlocuit cu Voinea, autorul reuşitei secunde, în minutul 81, după o pasă inteligentă a lui Ferfelea.

Albert şi-a curentat foştii coechipieri, alături de care a înscris 12 goluri ediţia trecută. Iar Stîngă respiră uşurat, peste iarnă, mai ales că presa craioveană scria zilele trecute de o posibilă înlocuire a sa.

8 victorii, o remiză şi o înfrîngere are CSU cu Stîngă antrenor

Metalul Reşiţa - CS Universitatea 0-2 (0-1)
Au marcat: Curelea (2), A. Voinea (81)

Metalul: Pascal - Tomozei, C. Apostol, Potopea, Vătăjelu - Vaştag, Breşneni, Liuba (Szabo 70), Oară (Stoica 55) - Enciu, Făgărăşanu (Staicu 77). Antrenor Marian Pană

CS U: Brac - Ljubinkovici, Fl. Pătraşcu, Izvoranu, Velcovici - Precup (Ferfelea 69), A. Ionescu, Cr. Ganea - Gorovei (Bardu 84), Curelea (A. Voinea 73), Sin. Antrenor Ovidiu Stîngă

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.