Liga 2

N-au ars ceaţa » Meciul Universităţii Craiova cu Motru a fost amînat pentru azi

Golul de ieri al Științei a venit de undeva din ceață

Articol de Eduard Apostol  —  Monday 30th of November -0001 12:00

La revenirea acasă, Ştiinţa n-a bifat decît 27 de minute, aseară, cu Minerul Motru, partida urmînd să se reia azi, de la scorul de 1-0 pentru trupa lui Napoli. Meciul a fost întrerupt din cauza vremii.

Ceaţa a fost aseară principalul duşman al Ştiinţei la revenirea, ca gazdă, pe stadionul "Ion Oblemenco" după doi ani şi jumătate. Nici cîntecele celor 1.000 de spectatori, nici anvelopele arse în spatele tribunei I n-au putut permite reluarea jocului.

Ceaţa a fost mai rea decît rivala CS Universitatea. Meciul dintre FC Universitatea şi Minerul Motru se reia astăzi, de la ora 13:00, din minutul 27, cînd arbitrul Florin Mazilu a decis întreruperea partidei.

Se va porni de la 1-0 pentru Ştiinţa, Baird deschizînd scorul în minutul 25, după ce şutul-bombă al lui Dorel Stoica a fost respins cu greu de portarul advers. Mititelu a dispus înlocuirea la tribuna a II-a a stemei CraiOlguţei cu cea a grupării sale, iar azi speră să învingă în premieră după 4 meciuri fără victorie.

"Am apelat la un obicei arhaic, din bătrîni, ce-am auzit şi eu la alţii. Speram ca focurile să fugărească mai repede ceaţa" (Adrian Mititelu, patron FC Universitatea)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.