Liga 2

Mititelu i-a dat o replică dură lui Balaci la Radio GSP: "Îmi povestea rîzînd în hohote blaturile pe care le făcea Craiova Maxima"

+1 Foto
FOTO: Bogdan Dănescu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 30 noiembrie 2013

Adrian Mititelu i-a dat o replică dură lui Ilie Balaci la Radio GSP, după ce fostul mare fotbalist al Ştiinţei i-a taxat declaraţiile care vizau Craiova Maxima.

"Părerea mea despre Balaci e că se autopropune la CSU. Se crede mai important decît este. E adevărat că el şi Oblemenco sînt cei mai mari olteni din fotbal, dar să nu uite ca Universitatea exista cînd s-a apucat el de fotbal. Craiova e mai importantă decît Balaci! Are o părere proastă despre suporteri dacă el crede că fanii se pot întoarce împotriva Universităţii. Nici măcar doi suporteri nu poate duce cu el la altă echipa. Indiferent ce fac, Olguţa, Balaci sau Cămătaru nu pot cumpăra suporterii.

Cred că se visează antrenor la CSU, dar el nu se luptă cu mine, ci cu suporterii. În 1973 stadionul era arhiplin şi Craiova Maxima nici nu apăruse. Vă spun sigur că pînă în '85 Craiova avea cel mai mare buget din România datorită lui Păunescu şi Ştefan Andrei. Cît priveşte blaturile, chiar Balaci mi le povestea rîzînd în hohote, iar acum se supără că le povestesc eu. L-aş întreba ce am voie să fac, doar să cheltui banii mei pentru echipă? Balaci joacă rummy toată ziua şi face pe filozoful, dar de 10 ani n-a făcut nimic, mai ales pentru Craiova", a declarat Mititelu la Radio GSP.

Ilie Balaci îl ameninţă pe Adrian Mititelu: "Să nu mă întărîte să întorc fanii în partea cealaltă"

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.