Liga 2

Mititelu nu se lasă mai prejos şi contraatacă: ”Craiova e mai importantă decît Balaci”

Articol de Eduard Apostol  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Mititelu a continuat disputa cu ”Prinţul” Băniei, care a devenit o luptă fără menajamente între cei doi.

Duelul verbal dintre Ilie Balaci şi Adrian Mititelu a cunoscut un nou episod. Patronul Ştiinţei n-a rămas dator după o ameninţare a fostei glorii a Craiovei Maxima, cum că "Mititelu să tacă, să nu întorc suporterii împotriva lui!".

"Balaci se autopropune la CSU şi se crede mai important decît este. E adevărat că el şi Oblemenco sînt cei mai mari olteni, dar Universitatea exista cînd s-a apucat Balaci de fotbal. Iar în 1973, stadionul era plin şi nu apăruse "Maxima". Craiova e mai importantă decît Balaci! În ceea ce priveşte blaturile, chiar el mi le povestea rîzînd în hohote, acum se supără că le povestesc eu?! Balaci joacă rummy toată ziua şi face pe filosoful, dar de zece ani n-a făcut nimic, mai ales pentru Craiova", a comentat Mititelu la Radio GSP.

"Minunea Blondă" a contraatacat: "Mititelu dă din coate că nu mai are bani. Dacă era să mă duc la CSU, semnam cu ei cînd mi-au făcut ofertă! Mie, spre deosebire de Mititelu, îmi este bine financiar".

"Are o părere proastă despre suporteri dacă el crede că fanii se pot întoarce împotriva Universităţii. Indiferent ce fac, Olguţa, Balaci şi Cămătaru nu pot cumpăra suporterii" (Adrian Mititelu, patron FC Universitatea)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.