Liga 1

100% muncitoreşte » Cu Stoican antrenor, Dinamo cîştigă numai la limită

Articol de Eduard Apostol  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Cu Dinamo, în Liga 1, Stoican a strîns 5 victorii în 8 meciuri, toate la limită, la un gol diferenţă. Flavius mai are o remiză şi două eşecuri, şi acestea la mare luptă.

"E bine să batem în fiecare meci cu 1-0, chiar şi pînă la final, fiindcă fiecare succes ne-ar aduce cîte 3 puncte. Aşa învingem noi acum, muncitoreşte, nu putem domina permanent. Ideal ar fi să facem şi spectacol, sper ca în timp să ajungem la acest nivel". Declaraţia îi aparţine lui Flavius Stoican, după victoria cu Săgeata Năvodari, antrenorul roş-albilor bifînd al 5-lea succes în Liga 1 atît ca "principal", cît şi ca tehnician al dinamoviştilor.

Un procentaj curat, 100%, de victorii la limită în campionat. Două cu scorul de 1-0, ultimele, cu Săgeata şi cu Gaz Metan, trei cu 2-1, cu FC Braşov, cu Concordia şi cu Oţelul. Aceeaşi simetrie este şi-n privinţa eşecurilor, două la limită, 1-2 cu Astra şi 0-1 cu CFR Cluj.

Plus remiza, 1-1, cu Ceahlăul. "Sînt meciuri de luptă, adversarii vor să impresioneze împotriva lui Dinamo, iar noi ne agăţăm de orice rezultat", a comentat antrenorul de 37 de ani.

"Naşul" nu renunţă: "Îi silesc să-mi prelungească acordul"
Cătălin Munteanu a revenit după o pauză de 8 luni în campionat, în tricoul roş-albilor, dar mijlocaşul de 34 de ani n-are de gînd să-şi pună ghetele în cui: "Mai am contract pînă în vară, dar mai vreau să joc măcar pînă în vara lui 2015. Şi doresc să-i oblig pe conducătorii lui Dinamo să-mi prelungească acordul!".

"Am avut noroc la gol"
Alex Curtean a punctat a treia oară în acest campionat pentru Dinamo, revenind printre titulari după criticile şefilor la finele eşecului cu CFR Cluj. "Eu sînt interesat doar de fotbal, mă bucur că am reuşit să învingem pe un teren greu. Am avut şi şansă la gol, de-a ajuns mingea la mine. Voiam să înscriu pentru a dedica victoria lui Costi Marin, un suporter al nostru lovit de soartă", a comentat ardeleanul.

5-0 este scorul celui mai consistent succes cu Stoican antrenor al "cîinilor", în meciul de Cupă cu Chindia

4 puncte au obţinut roş-albii din meciurile cu nou-promovatele, după victoria de la Constanţa. Mai luaseră un punct cu Viitorul, pierzînd cu ACS Poli, iar în week-end urmează Botoşaniul

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.