Liga 1

Incidente grave » Fanii "lupilor" susţin că au fost împuşcaţi cu gloanţe de cauciuc! Petrolul nu a avut galerie pe Ghencea

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 01 decembrie 2013

UPDATE ora 00:17 / Ajunşi în Ploieşti, ultraşii Petrolului au coborît din autocare în centrul oraşului şi au iscat un nou conflict dur cu jandarmii. Suporterii au aruncat cu pietre înspre forţele de ordine, care au replicat prompt.
__________________
Derby-ul Steaua - Petrolul, 1-1, a fost precedat de incidente în care au fost implicaţi suporterii ploieşteni.

Aceştia s-au luat la bătaie cu fani ai Stelei la intrarea în Bucureşti şi scandalul a continuat chiar şi după intervenţia jandarmilor. Fanii Petrolului au fost opriţi în localitatea Domneşti şi cele 10 autocare au fost trimise înapoi la Ploieşti.

Suporterii "lupilor" acuză Jandarmeria şi susţin că au fost daţi jos din autocare şi luaţi la bătaie de forţele de ordine!

"E o bătaie de joc! Doi suporteri au fost împuşcaţi cu gloanţe de cauciuc! Ne trimit înapoi la Ploieşti fără să fi făcut nimic!", susţine unul dintre liderii galeriei petroliste.

Aproximativ 1.000 de fani ai Petrolului s-au deplasat pentru partida din Ghencea.

Varianta Jandarmeriei

Georgian Enache, purtător de cuvînt al Jandarmeriei, a declarat la Digisport: "Noi însoţeam galeria către stadion, le asiguram protecţie. Fanii au oprit coloana cu care se deplasau în zona Domneşti, pe un cîmp, au coborît şi au aruncat cu pietre şi obiecte contondente către forţele de ordine.

Nu sînt suporteri răniţi. Pentru aplanarea conflicului au fost folosite substanţe lacrimogene conform legii, pentru a opri escaladarea conflictului.

Întreaga coloană a fost întoarsă iar în cîteva minute vor pleca înapoi la Ploieşti. Majoritatea fanilor sînt în stare avansată de ebrietate şi se manifestă violent".





Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.