Liga 1

Reghecampf răspunde criticilor: "Nu sîntem în criză, avem 3 restanţe" » Cine termină pe primul loc în 2013?

foto: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 02 December 2013

Steaua a remizat în partida de aseară cu Petrolul, scor 1-1, dar Laurenţiu Reghecampf nu e îngrijorat chiar dacă evoluţia echipei nu a fost una apreciată.

Tehnicianul Stelei nu uită de cele 3 restanţe pe care le mai are de disputat şi susţine că ultimul meci din 2013, cel de pe 21 decembrie cu Astra, ar trebui amînat: "Nu sîntem în criză. Nu uitaţi că avem trei meciuri restanţă.

Am fost deschişi faţă de echipa naţională, am fost de acord cu amînarea meciurilor, dar am ajuns să avem jucători cu 26 de meciuri jucate. Cei care conduc fotbalul trebuie să fie mai atenţi la aceste detalii. Consider că n-are rost să jucăm restanţa cu Astra la 21 decembrie", a spus Reghecampf la Digi.

În acest moment, Steaua are 4 puncte în spatele Astrei, dar şi două meciuri mai puţin disputate, cu U Cluj şi Concordia. A treia restanţă a campioanei României este chiar cu Astra şi se va disputa pe 21 decembrie.

De altfel, Steaua şi Astra se întîlnesc şi cu 3 zile mai devreme, pe 18 decembrie, într-un duel din etapa a 19-a a Ligii 1.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.