Liga 1

A avut loc un nou termen din "Dosarul Transferurilor" » Inculpaţii vor reveni şi săptămîna viitoare

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 02 December 2013

UPDATE / După audierile martorilor anunţaţi pentru astăzi, s-a decis un nou termen pentru 9 decembrie, la ora 13:00. Video-conferinţa cu cei din străinătate implicaţi în Dosarul Transferurilor va avea loc pe 18 decembrie. Vladimir Cohn este martor.

*************

Deşi duminică s-a anunţat pe portalul Curţii de Apel că termenul de azi s-a amînat pentru 18 decembrie, inculpaţii din "Dosarul Transferurilor" au fost chemaţi astăzi la tribunal.

Toţi oamenii de fotbal nu ştiau despre un nou termen, mai ales după anunţul de ieri, astfel că au fost luaţi pe nepregătite. Totuşi, toţi inculpaţii s-au prezentat la Curtea de Apel Bucureşti, cu excepţia lui Jean Pădureanu, care a mai ratat termene din cauza problemelor de sănătate.

Şi Constantin Zotta este prezent, va vorbi din calitate de martor în acest dosar. Mai sînt audiaţi ca martori Mircea Stoenescu, fost preşedinte Dinamo, Cristian Iftimoaie, membru la Dinamo la sfîrşitul anilor '90, Gabriel Sicoe, preşedinte FC Argeş în perioada 1996 - 2001.

De asemenea, astăzi este o zi importantă pentru inculpaţii din "Dosarul Transferurilor". Sursele Gazetei au aflat că la termenul de azi sau la următorul se va organiza şi o video-conferinţă pentru a se lua mărturia lui Verluis, avocatul olandez implicat în mai multe transferuri din dosar prin off-shore-ul din Olanda.

GSP.RO te ţine la curent cu ultimele informaţii de la tribunal!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.