Liga 1

Sfaturi pentru MM şi Reghe: "Scăpaţi de cîţiva jucători" » De ce jocul Stelei nu mai este la acelaşi nivel

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 02 decembrie 2013

Fostul mare antrenor al Stelei, Anghel Iordănescu, îi sfătuieşte pe Mihai Stoica şi Laurenţiu Reghecampf să se despartă în această iarnă de cîţiva jucători.

"Jocul Petrolului a fost mai consistent. Îmi pare rău să recunosc asta. Şi datorită faptului că ocaziile pe care Petrolul le-a avut au fost mai clare.

Nu cred că este o criză la Steaua, atîta timp cît echipa nu a mai pierdut de foarte mult. Chiar dacă de 4-5 meciuri nu a cîştigat. Cu toate astea, jocul Stelei nu mai seamănă cu jocul din trecut.

Se pare că şi potenţa Stelei la efort, care era determinant în jocul Stelei, nu mai e aceeaşi. Nici Bourceanu nu mai e acelaşi. A avut multe inexactităţi în joc.

Probabil traversează şi el o perioadă mai delicată, legată de contractul lui, de situaţia lui. Totuşi, cel mai mult Stelei îi lipseşte patronul.

Numai el le putea spune unor jucători că nu au ce căuta acolo, au evoluat foarte puţin.

Aşadar, MM şi cu Reghecampf trebuie să facă acest lucru în iarnă. Trebuie să aducă şi un vîrf de atac pentru că situaţia lui Piovaccari e incertă", a spus Anghel Iordănescu la Fotbal Club de la DigiSport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.